Newsletter

* obavezno polje

Date

feb 07 - 09 2024
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

BALKAN SOLAR SUMMIT U FEBRUARU U BANJALUCI

Balkan Solar Summit će biti održani od 07. do 09. februara u Banjaluci, u Banskom Dvoru. Ovaj vrhunski događaj predstavlja jedinstvenu priliku da se upoznate, umrežite i razmenite ideje sa vodećim stručnjacima, investitorima, donosiocima odluka i predstavnicima poslovne zajednice iz celog regiona.

Balkan Solar Summit je centralno mesto za sve one koji su angažovani u sektoru obnovljivih izvora energije. Na samitu će biti diskutovano o najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti solarne i energije vetra, skladištenja energije, kao i o drugim ključnim aspektima energetske tranzicije i održivosti.

Program Summita obuhvata niz panel diskusija, predavanja i radionica, sa fokusom na inovativne pristupe, strategije i tehnologije koje su ključne za tranziciju ka održivoj energetskoj budućnosti. Među istaknutim temama su uloga solarne energije u postizanju karbonske neutralnosti, finansiranje projekata solarne i vetro energije, kao i razvoj i implementacija baterijskih sistema za skladištenje energije.

Učešće na Balkan Solar Summitu vam pruža priliku da budete u toku sa najnovijim trendovima, upoznate se sa inovativnim rešenjima i strategijama, te izgradite vredne poslovne kontakte. Ovo je idealna prilika da direktno utičete na svoj poslovni rast i razvoj u dinamičnom sektoru obnovljivih izvora energije.

Ne propustite priliku da budete deo ovog izuzetnog događaja. Za više informacija o događaju pogledajte ovde i rezervišite svoje mesto kupovinom kotizacije.

Izvor: Balkan Solar Summit