Marketing

Kao idealan vodič za investitore i sva lica zainteresovana za oblast energetike i obnovljivih izvora energije, Energetski portal nudi jasne i sažete informacije koje znatno olakšavaju snalaženje u svijetu procedura i regulativa za realizaciju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije (OIE) i energetske efikasnosti (EE). Energetski portal svakodnevno objavljuje relevantan sadržaj i prenosi informacije sa velikog broja izvora, čime obezbjeđuje bolju poziciju u rangiranju na internet pretraživačima i Portala i sadržaja koji objavljuju naši partneri.

Tim Energetskog portala čine iskusni stručnjaci iz oblasti novinarstva, odnosa sa javnošću, marketinga i dizajna, dok ujedno pružamo i sve vrste konsultantskih usluga kada su u pitanju investicije i OIE projekti. Od ideje do realizcije, nudimo in-house ekspertizu za svaki aspekt upravljanja projektom. Naš rad karakteriše kreativnost i visok stepen posvećenosti detaljima u cilju kreiranja najboljeg rješenja.

Mogućnosti oglašavanja i promocije

Dobru komunikaciju sa javnošću postižemo zahvaljujući iskustvu i poznavanju regulativa i propisa, a svojim partnerima nudimo mogućnost oglašavanja u vidu banera, vijesti ili izdvojenih članaka na sajtu Energetskog portala i oglašavanja u luksuznom štampanom izdanju našeg Magazina:

  • najave događaja, projekata i kampanja,
  • predstavljanja kompanije ili projekta od značaja,
  • informisanje javnosti o mogućnostima finansiranja projekata.

Dodatno, tu je mogućnost promovisanja kroz platforme kao što su LinkedIn, Facebook i Instagram i uključivanja stručnog tima Energetskog portala i zajedničke pripreme strategije za promociju vaše kompanije ili projekta, kreiranje idejnih rješenja, osmišljavanje oglasnih kampanja, grafički dizajn i copywriting.

Iskoristite priliku i predstavite primjer dobre prakse.

Ispričajte nam priču o vašoj kompaniji.

Utičite na svoje poslovno okruženje.

Podstaknite društveno odgovorno ponašanje.

Kontaktirajte nas:

marketing@energetskiportal.ba

Jasna Dragojević

jasna.dragojevic@energetskiportal.ba

+387 66 945 016