ENERGETSKI PORTAL

Promo period za konferenciju OIE SRBIJA 2024 produžen do 1. avgusta

Foto-ilustracija: Pixabay (Michael_Pointner)

Konferencija OIE SRBIJA 2024, koja je postala tradicionalno okupljanje svjetske, regionalne i domaće elite u oblasti zelenog poslovanja, ove godine održaće se 23. i 24. septembra u etno kompleksu Vrdnička kula u Vrdniku.

Zbog velikog broja prijava koje su stigle posljednjih dana promotivnog perioda i molbi da se ovaj period produži, Udruženje OIE Srbija donijelo je odluku da promo period produži do 1. avgusta.

„Za uplate do 1. avgusta, ne samo prijave, važe promotivne cijene koje iznose 350 eura plus PDV, dok je cijena kotizacije za članove do 1. avgusta 300 eura”, navode iz Udruženja OIE Srbija.

Registracioni link, kao i više informacija o kotizacijama možete pronaći ovdje.

Konferencija OIE SRBIJA 2024 će biti organizovana kao dvodnevni serijal panel diskusija posvećenih najvažnijim temama energetske tranzicije u Srbiji i regionu, novinama koje donose pobjednici aukcija, dostignutim rezultatima, novim investicijama i tehnologijama, integrisanju obnovljivih izvora energije u tržište električne energije, elektromobilnosti i održivom razvoju u saobraćaju, ESG strategijama.

Pročitajte još:

I ove godine, četvrte zaredom kako se konferencija održava, govornici su ključni akteri u stvaranju regulatornih okvira, lideri međunarodnih finansijskih institucija, vodeći bankari, direktori i vlasnici kompanija koji se bave zelenim razvojem, trgovci električnom energijom i pravni stručnjaci.

Svi učesnici konferencije biće pozvani na OIE SRBIJA party, nezaboravnu žurku gdje se stvaraju neformalni kontakti, poslovne i prijateljske veze.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti