ENERGETSKI PORTAL

Aplikacija „Lokalac“ spaja poljoprivredne proizvođače i kupce domaćih proizvoda

Foto: Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka

Predstavljanje aplikacije namijenjene poljoprivrednim proizvođačima koji proizvode tržišne viškove i kupcima domaćih proizvoda biće organizovano 10. juna u 12 časova u amfiteatru Doma omladine u Banja Luci.

“Lokalac” je mobilna platforma koja služi kao mjesto susreta ljubitelja, kupaca domaćih proizvoda i proizvođača tih proizvoda. Ova aplikacija je već u upotrebi na tržištima Švajcarske i Njemačke pod imenom “Lokavor”, a odnedavno je i u Srbiji.

„Ova aplikacija spaja potrebe kupaca i proizvođača domaćih proizvoda, podstičući razvoj lokalne zajednice i zdravu, održivu proizvodnju. Moderan dizajn, prilagođen korisnicima na svakom ekranu, jednostavnost i brzina sa kojom se dolazi do željenog proizvoda je ono što korisnicima pruža jedinstveno iskustvo u pronalaženju i poručivanju proizvoda domaće radinosti“, navode iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka koje zajedno sa kompanijom Lokalac iz Novog Sada organizuju predstavljanje aplikacije.

Pročitajte još:

Ova platforma predstavlja jedinstven alat koji koji rješava probleme proizvođača u prezentaciji, plasiranju i prodaji njihovih proizvoda. Prisutnost već zainteresovanih kupaca i skup funkcionalnosti izrađenih po potrebama proizvođača su odlična preporuka zašto bi “Lokalac” trebao da bude obavezan alat malim, srednjim i velikim proizvođačima domaćih proizvoda.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu da dođu u Dom omladine na prezentaciju pomenute platforme, a u cilju unapređenja njihovog poslovanja, odnosno pružanja podrške u prodaji i promociji njihovih proizvoda.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti