ENERGETSKI PORTAL

Banja Luka i Čelinac domaćini susreta oldtajmera

Foto: Grad Banja Luka

Ljubitelji automobila danas će imati priliku da uživaju u različitim modelima tokom 19. Međunarodnog susreta oldtajmera u Banja Luci i Čelincu. Okupljanje i prijava učesnika je od osam časova uz doručak i piće ispred Teniskog Centra TSRS.

Nakon prijava učesnici kreću prema centru Banja Luke, gdje program započinje na Trgu Krajine u 11.45 časova, a u 14h kreću prema Čelincu.

Izložba oldtajmera u Čelincu biće priređena od 15 do 16 časova na parkingu kod “San Marka”, a organizatori najavljuju i nagradnu tombolu, te pozivaju ljubitelje ovih vozila da dođu i svojim prisustvom uveličaju ovaj svojevrsni skup.

Pročitajte još:

U periodu od 16 do 16.45 ovi brižljivo čuvani automobili kreću prema izletištu Mlinska Rijeka, gdje imaju organizovano druženje i dodjelu plaketa zahvalnica.

Inače, kako su rekli organizatori na 18. Međunarodnom susretu oldtajmera najstarije izloženo auto je bilo iz Banje Luke, proizvedeno je 1921. godine, ali su odlučili da nagradu prepuste gostima iz Slovenije, čiji je automobil iz 1924. godine.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti