Jastuci punjeni ljuskicama heljde sto odsto organski proizvod

Foto: Pulvinaris

Jastuci od ljuskica heljde i pira brenda „Pulvinaris“, predstavljaju 100 odsto organski proizvod, ručno rađen u domaćoj proizvodnji i ekološki razgradiv.

Iako im je ovo tek četvrta godina postojanja po iskustvima kupaca reklo bi se da je riječ o proizvodima koji iza sebe imaju mnogo veći jubilej. 

Jastuci od heljde omogućavaju miran, kvalitetan i bezbolan san jer se potpuno oblikuju što je odlično za vrat i glavu.

Iz „Pulvinarisa“ kažu da jastuk „slijeva“ pa ga možete namjestiti kako vam odgovara. Za svoj jastuk od heljde možete ručno podesiti količinu punjenja koju želite imati u određenom dijelu, a dok spavate ljuspice nježno masiraju vratnu kičmu i potiljak i tako poboljšavaju cirkulaciju.

Ovi jastuci pomažu kod migrene, bolova u vratnoj kičmi i ramenom obruču, trnjenja ruku, bronhitisa, alergija na prašinu i grinje. Idealni su i za osobe koje se prekomjerno znoje u snu, imaju probleme sa hrkanjem i nesanicom zbog svojih sedativnih svojstava.

„Pulvinaris“ je povodom Dana žena pokazao humanost i u periodu do 10. marta 15 posto od iznosa ukupne prodaje doniraće Udruženju žena oboljelih od raka dojke Novi pogled u Mostaru.

Pored jastuka za spavanje ovi mali, ali vrijedni preduzetnici iz Mostara prave Donat jastuke za sjedenje, maske za spavanje punje ljuskicama od heljde, hipoalergene jastučnice, valjak jastuk, jastuk za trudnice, te Pulvi Wrap koji je najmlađi terapuetski proizvod iz ove radionice.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti