Počinje 25. Međunarodni sajam privrede u Mostaru

Foto: Mostarski Sajam

Svečanost otvaranja 25. po redu Sajma privrede u Mostaru biće upriličena danas, 16. aprila, s početkom u 11 časova, u Paviljonu 1 (središnja pozornica), dok će za posjetioci vrata sajma biti otvorena od 10:30 sati.

Sajam će trajati pet dana, do 20. aprila, a u tom periodu grad na Neretvi će postati privredno, turističko i kulturno središte. Posjetioci sajma će moći da uživaju u brojnim zabavnim aktivnostima koje su organizatori posebno pripremili za veliko 25. izdanje.

Svi ljubitelji mode imaće priliku da u četvrtak i petak od 13 časova pogledaju zanimljive modne revije sa potpisom domaćih dizajnera, kao i plesne revije domaćih plesnih klubova od 15 časova.

Pročitajte još:

Prvi put ove godine biće organizovan i sajamski kviz, a od zanimljivih radionica, tu je gostovanje Marijane Zubac, osnivačice NutriCENTRA, prvog centra za regulaciju tjelesne težine u Bosni i Hercegovini i Nevene Pandže, kreatorica Facebook i Instagram stranice “Nutricioniziraj se”.

Sajam će ugostiti i poznatog somelijera Tomu Jakupovića, a posetioci će imati priliku da probaju najfinija domaća vina, kao i autohtone sireve poput livanjskog i ramskog sira.

Na Sajmu privrede u Mostaru predstaviće se i Privredna komora Republike Srpske na zajedničkom komorskom štandu, dok će se privredni subjekti predstaviti kataloški, izjavio je predsjednik ove komore Pero Ćorić za RTRS.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti