Otvoren poseban račun za projekat održivog razvoja kulturnog turizma

Foto: Vlada Županije Zapadnohercegovačke

Na 36. sjednici Vlade Zapadnohercegovačkog kantona donesena je Odluka o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa trezor za sredstva za projekat Marketinški okvir za održivi razvoj kulturnog turizma „#RomansWineDanube“.

Skladno potpisanom Ugovoru kojim je odobren projekat iz programa Dunavski transnacionalni program 2021. – 2027, potrebno je otvoriti pod račun u sklopu Jedinstvenog računa trezora, kako bi se sredstva mogla realizovati za vrijeme trajanja Ugovora (30 mjeseci), saopšteno je iz Vlade.

Pročitajte još:

Vlada je donijela i Odluku o donošenju Plana utroška sredstava „Tekući prenosi za objekte vodoprivrede“ utvrđenih Budžetom kantona Zapadnohercegovačkog za 2024. godinu, za sredstva koja se nakon provedene procedure javnog prikupljanja aplikacija putem Javnog poziva izdvajaju za sufinansiranje projekata vodoprivrede.

Takođe, usvojena je Odluka o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije „Tekući prenosi za objekte vodoprivrede“ koja se izdvajaju jedinicama lokalne samouprave podjednako za sufinansiranje projekata vodoprivrede.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti