ECO WAVE 2024 – Međunarodni sajam ekološke tranzicije

Foto-ilustracija: Freepik (freepik)

Eco Wave je jedini B2B sajam koji se održava u Sloveniji, na Izložbenom i kongresnom centru u Ljubljani (Ljubljana Exhibition and Congress Centre) od 1. do 3. oktobra 2024. godine.

Sajam uključuje nekoliko modula koji su usko povezani sa izazovima sa kojima se suočava savremeni svijet kao što su voda i otpadne vode, upravljanje otpadom i reciklaža, kvalitet vazduha, obnovljiva energija, dekontaminacija tla, ekološke tehnologije, električna mobilnost, pametni gradovi, analitička laboratorija i drugi.

Posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima, naprednim tehnologijama i inovacijama u pojedinim tematskim oblastima.

Eco Wave je jedinstvena prilika koja donosi brojne prednosti kako za izlagače tako i za posjetitelje.

Ovo je prilika za sticanje opštih tržišnih informacija, što je ujedno i glavni razlog posjete sajmu.

Sajam pruža priliku za izgradnju novih poslovnih odnosa i njegovanje postojećih, a omogućava i pronalaženje distributera za proizvod. Eco Wave je i edukativna platforma, koja posjetiteljima nudi mogućnost stjecanja znanja kroz predavanja, radionice, panel diskusije i demonstracije.

Lansiranje novog proizvoda na izložbi odličan je i isplativ način za maksimaliziranje izloženosti i direktno povezivanje sa profesionalcima iz industrije. Eco Wave pomaže kompanijama da poboljšaju prepoznatljivost brenda i ojačaju svoj korporativni imidž.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti